10. jan, 2020

Kennel Dunlin's U-kull

Så kom de endelig, nesten på dagen jeg hadde beregnet dem til å bli født.  Qita er en utrolig hund på alle vis, også når det gjelder fødsel.  I løpet av 3,5 timer fødte hun 5 velskapte,  sunne og livskraftige valper. 3 tisper og 2 hanner.  De var ikke før kommet ut før de satte kursen mot pattene, og begynte å suge.  De satt så fast at jeg hadde  problemer med å ta dem bort når neste valp ble født.  Så da alle fem var tørket, veiet og registrert riktig - la hun seg pent ned med dem å slappet av etter å ha blitt servert deilig avsilt havresuppe med eggeplomme, kalk, druesukker og Hills AD utrørt.  

Dette var hennes mat de neste 2 dagene og magen var helt fin, selv om hun lurte seg til å spise 2 morkaker.  1 skulle hun fått, men etter opptelling forsto jeg at hun hadde klart å få i seg 2.  

 

Nå har det gått en uke og valpene har lagt på seg gjennomsnittlig 183 g siden de ble født.

 

Idag har den første av dem begynt å åpne øynene, så nå blir det bare mer og mer morro 🤩

 

Nå er kullet forhåndsregistrert hos NKK og navnene ble :

1. Han : Dunlin's Unique T'Uno

2.Tispe : Dunlin's Unique T'Uma

3. Tispe : Dunlin's Unique T'Uzzia

4. Han : Dunlin's Unique T'Ulysses

5. Tispe : Dunlin's Unique T'Umali

Alle valpene har nå fått nye familier og er flyttet ut.  De har slått seg fint til ro i sin nye tilværelse og eierne kan ikke få rost dem nok, -  lærevillig - kosete - rampete - oppmerksomme og tillitsfulle 💔